Company Assistance


Oude-Godstraat 168 2650 Edegem
03/568.84.97 Klik om te bellen

Over Company Assistance

Waarom is Company Assistance de beste keuze voor jou?

Maatwerk in boekhouding en fiscaliteit

Meer over Company Assistance:

Company Assistance is een boekhoudkantoor dat sinds 1992 actief is in de regio Antwerpen. Wij zijn actief voor ondernemers en ondernemingen in het midden- en klein-bedrijf en voelen ons betrokken bij onze klanten. Door onze bescheiden omvang, de korte communicatielijnen en een prima contact met andere adviseurs zijn wij in staat om snel en adequaat te reageren op wensen en behoeften van onze opdrachtgevers.

Wat kan Company Assistance je bieden?

Diensten Accountancy Bedrijfsadvies Belastingadvies Consultancy Financieel advies Financieel management Organisatieadvies en interimmanagement Outsourcing Overname en opvolging Personeelsmanagement Special Services

Wie gingen je voor?

Onze cliënten zijn actief een waaier van sectoren. Het zijn zowel handelaars als vrije beroepen, eenmanszaken en vennootschappen. Wij mikken vooral op kleinere bedrijven die in grote boekhoudkantoren tevergeefs naar de persoonlijke aanpak en een vast aanspreekpunt zoeken. Zij vertrouwen op onze deskundigheid, niet alleen als administratief en fiscaal dienstverlener maar ook als klankbord voor een kritische kijk op hun zaken.

Diensten

Accountancy
Bedrijfsadvies
Belastingadvies
Consultancy
Corporate finance
Financieel advies
Financieel management
Organisatieadvies en interimmanagement
Outsourcing
Overname en opvolging
Personeelsmanagement
Special Services

Onze locatie

Logo Company Assistance

Company Assistance

Company Assistance


Oude-Godstraat 168 2650 Edegem
03/568.84.97 Klik om te bellen