Lucido BV


Munkenhofstraat 16 8540 Deerlijk

Helder Advies en Persoonlijk Contact
Digitale Mindset en Analytisch Inzicht
Pragmatische Aanpak en Proactieve Houding

Over Lucido BV

Bij Lucido BV staat helder advies centraal waarbij wij (digitale) boekhouddiensten aanbieden die naadloos aansluiten op uw behoeften. Of u nu een starter, kleine zelfstandige, KMO, of een grote onderneming bent, als boekhouder maken wij graag gebruik van digitale technologie om uw financiële administratie efficiënt te beheren.

Lucido BV gelooft in het vereenvoudigen van de financiële processen met de hulp van automatisatie. Dankzij onze digitale aanpak kunnen wij u real-time inzicht geven in uw financiële situatie zodat u gerichte beslissingen kunt nemen. Er wordt gewerkt met online pakketten die toegankelijk zijn vanaf elk apparaat zodat u altijd en overal zicht hebt op uw cijfers.

Met onze ervaring en pragmatische aanpak zorgt Lucido BV ervoor dat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is, namelijk de uitbouw en verdere groei van uw onderneming.

Als kern van onze dienstverlening helpen wij u graag bij uw dagelijkse boekhoudadministratie zodat u zich een betrouwbaar beeld kunt vormen van uw financiële situatie. Met onze digitale tools kunnen wij deze verwerking automatiseren, ten voordele van onze adviesverlening. Daarnaast staan wij altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u verder te ondersteunen bij elke stap binnen het boekhoudkundig proces.

Naast onze boekhouddiensten bieden wij ook advies en consultancy aan om u te helpen bij het nemen van belangrijke zakelijke beslissingen. Of het nu gaat om het opzetten van een nieuw bedrijf, het plannen van een overname of fusie, het vereffenen van uw vennootschap, waardebepalingen, of diverse adviesverlening e.d., wij staan klaar om u verder te begeleiden. En dit met inachtname van alle fiscale aspecten waaronder de vennootschapsbelasting, personenbelasting, successie- en schenkingsrechten, alsook de btw-wetgeving.

Helder Advies

Foto's

Diensten

Accountancy
Bedrijfsadvies
Belastingadvies
Consultancy
Financieel advies

Certificeringen

Gecertificeerd Fiscaal Accountant

Onze locatie

Lucido BV


Munkenhofstraat 16 8540 Deerlijk