StrateVision.fin BV


Kardinaal Mercierplein 2 2800 Mechelen
+32 (0)15 79 73 10 Klik om te bellen

Over StrateVision.fin BV

Waarom is StrateVision.fin BV de beste keuze voor jou?

Not just another Accountant! ...Ondernemen moet fun zijn voor klein en groot. Helaas zijn er best wat elementen die niet zo leuk zijn zoals wettelijke formaliteiten, beslissingen in belangrijke kruispunten in het ondernemingstraject of gewoon zelfs een onafhankelijk klankbord. Dat willen wij zijn!

Wij zorgen ervoor met ons enthousiasme voor uw business, dat die niet zo leuke elementen binnen het ondernemerschap begrijpbaar zijn, inzichten geeft en daardoor niet meer zo onoverkomelijker zijn. Transparante prijzenstructuur op elk formaat met zelfs abonnementsformule waar heel gedetailleerd wordt meegenomen waar u zich aan kan verwachten.

Contacteer ons zeker, als u een sparringpartner zoekt die meedenkt en dicht bij jou staat en de juiste tools geeft om beslissingen te nemen op de juiste momenten. Die vooral niet alleen doet wat er verwacht wordt maar ook nieuwe dingen en mogelijkheden aanreikt indien gewenst.

Meer over StrateVision.fin BV:

Alles wat komt kijken bij ondernemen lijkt in eerste instantie heel complex en vaak is het ook niet evident. Als ondernemer wilt u ondernemen en ontlast worden van alle vraagstukken die op uw pad komen. Het vennootschapsrecht, de boekhouding en/of fiscaliteit zijn naast vele andere financiële aspecten vaak het begin van belangrijke keuzemomenten die de ondernemer vaak afleiden van hun core business.

Wat kan StrateVision.fin BV je bieden?

Wij staan schouder aan schouder met de ondernemer in u. Onze adviserende rol wordt daarbij steeds belangrijker. Uiteraard vertrekken we steeds van de cijfers, maar onze dagelijkse contacten met ondernemers uit de meest diverse sectoren zorgen voor een frisse kijk op uw zaken. Op basis van onze kennis en ervaring begeleiden wij u bij al uw beslissingen als ondernemer. Van de opstart tot de eventuele overdracht van uw zaak. Dankzij onze begeleiding hoeft u niet als enige uw hoofd te breken om knopen door te hakken. Samen met u kijken we vooruit en helpen we u met het maken van de juiste keuzes en beslissingen.

Wie gingen je voor?

De opzet is, met mijn ervaring en netwerk, er te zijn voor de ondernemer klein, middelmatig en groot, om op die manier met elke vezel en heel veel passie klaar te staan! Reken maar op een luisterend oor te bieden en een professionele begeleiding naar een rooskleurige toekomst

Diensten

Accountancy
Bedrijfsadvies
Belastingadvies
Financieel advies
Fusie
Overname en opvolging

Onze locatie

StrateVision.fin BV


Kardinaal Mercierplein 2 2800 Mechelen
+32 (0)15 79 73 10 Klik om te bellen