Terug

Wie kan mij helpen met vragen mbt webwinkel?

Could Ice

Als hobby maak ik en mijn vriendin enkele creatieve dingen. Na enkele maanden hebben we zoveel gemaakt en al aan vrienden/familie gegeven dat we een redelijke overschot hebben aan onze gemaakte spullen. Wat we graag willen doen is het verkopen van deze handwerkstukken.
Met een beetje opzoekwerk heb ik op de website van unizo gelezen en is mij één zin bijgebleven: Internetwinkels moeten zich in elk land voor btw-doeleinden registreren, wat verplicht is vanaf een bepaalde omzet.
Wij vroegen ons af hoeveel die bepaalde omzet is. Wij kunnen nergens meer informatie hierover vinden enkel maar de wetgeving van Nederland. (Dat op 1001 websites wordt uitgelegd, maar de belgische wetgeving hierover vinden we niet).
Wij willen hier geen beroep/professioneel bedrijf mee starten ofzo. Onze winsten zijn ook zeer laag tot bijna niets. We willen er niet rijk mee worden, we doen het als hobby en dat willen we ook zo houden. We weten alleen niet wat we moeten doen ivm belasting/btw om in orde te zijn met de wetgeving.


1 Antwoord

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

kbo inschrijving nemen + btw kleine onderneming